Ga naar de inhoud
Home » Bezorgingen

Bezorgingen

Al sinds jaar en dag heeft de Transvaal Apotheek een bezorgdienst. Iedereen die dat wil kan de medicijnen thuis bezorgd krijgen. In principe is deze service gratis. Er wordt in de hele Haagse regio bezorgd: van Wassenaar tot Wateringen en van Leidschenveen tot Loosduinen.

Billy heeft als fulltime bezorger meer dan tien jaar ervaring met het transport van medicijnen en zorgt ook voor speciale leveringen zoals intraveneuze voeding of incontinentie materiaal. Hij wordt bijgestaan door twee vaste parttime bezorgers: Hans en Piet. Samen bezorgen zij 52 weken per jaar gemiddeld meer dan 50 adressen per dag.

Wij doen er samen met de groothandel alles aan om u snel te helpen. Helpt u ons een handje, door uw recepten tijdig bij ons te brengen? Wanneer wij uw recept voor 16.00 uur binnen hebben, krijgt u dit in principe dezelfde dag bezorgd. Mocht een betreffend artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, dan brengen we u dit de volgende dag. Meestal ligt de bezorgtijd tussen 12.00 en 19.00 uur. Volgens ons track en trace systeem kunnen we u desgevraagd direct op de hoogte stellen waar uw pakje zich bevindt.

Voor Den Haag en Rijswijk zijn onze bezorgdiensten geheel gratis. Daarbuiten worden bezorgkosten gerekend.