Ga naar de inhoud
Home » Benzbromaron

Benzbromaron

Magistrale bereiding

Vanaf 20 februari 2023 is het mogelijk om Benzbromaron 50 mg tabletten te bestellen op recept bij de Transvaal apotheek. Het betreft een eigen magistrale bereiding in verband met langdurige leveringsproblemen. 

 

Bezorging buiten Den Haag

Wij kunnen de medicatie ook bezorgen buiten Den Haag. We maken gebruik van AMP. Leveringstijd is ongeveer 1 week. Levering zal plaatsvinden op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 8 en 18 uur. U krijgt een track and trace code van  Transvaal Apotheek & AMP om uw pakje te traceren.

 

Vergoeding

Benzbromaron tabletten worden vergoed door de zorgverzekeraar. 

 

Bestellen?

U bent patiënt 

We verzoeken u niet te bellen naar de apotheek, maar het recept in te dienen op onze website via de knop "Aanvraag benzbromaron". We kunnen uw recept dan sneller verwerken. 

U bestelt namens een instelling

We verzoeken u niet te bellen naar de apotheek, maar de bestelling te plaatsen op onze website via de knop "Aanvraag doorgeleverde bereiding".  We kunnen uw bestelling dan sneller verwerken. 

Contact 

Voor vragen kunt u onderstaande formulier invullen. Ook als u een vraag heeft of uw recept al binnen is, kunt u onderstaande formulier gebruiken. U wordt zo snel mogelijk terug gebeld of u krijgt reactie via de mail. 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacyverklaring*
De Transvaal Apotheek behandelt uw persoonlijke gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, conform de eisen van de Algemene verordering gegevensbescherming (AVG). Bekijk de volledige Privacyverklaring (opent op nieuwe pagina)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.